Tartumaa maitsete töötuba: Kaunis suupistevaagen Eesti sünnipäevaks
12:00 - 13:30
Tartu linn | Tartu Turuhoone
- koolitus
- toit


Info
Tartumaa Maitsed Turuhoones kutsub tutvuma kohalike maitsetega ja toidutarkust saama! Vahetult enne Eesti Vabariigi aastapäeva toimuvad iga päev töötoad, kus jagame nippe ja õpetusi, kuidas valmistada lihtsaid, tervislikke ja soodsaid ampse pidulauale. Kuidas panna särama peolaud, mil tähistame Eesti sünnipäeva? Kasutame eestimaiseid toiduaineid Tartu turuhoone oma lettidelt.
Tartumaa Maitsed Turuhoones kutsub tutvuma kohalike maitsetega ja toidutarkust saama! Vahetult enne Eesti Vabariigi aastapäeva toimuvad iga päev töötoad, kus jagame nippe ja õpetusi, kuidas valmistada lihtsaid, tervislikke ja soodsaid ampse pidulauale.
Kuidas panna särama peolaud, mil tähistame Eesti sünnipäeva? Kasutame eestimaiseid toiduaineid, mida Tartu turuhoone oma lettidel meile lahkelt pakub. Miksime Tartumaa liha- ja juustuampse puuvilja, pähklite ja muu põnevaga ning teeme nii, et see paneb igaühel silma särama ning on iga peolaua täht.
Koolitaja Tiina Saar – praktilise ja rahvusvahelise kokatöö kogemusega Eestist, Hispaaniast, Ungarist ja Itaaliast. Ta on rahvustoidu praktik ja toitlustusteenindaja, kes valmistab a la carte ja buffee toite ning peolaudade toite ja pidulikke suupistevaagnaid, kasutades oskuslikke, jätkusuutlikke “slowfood” ja “0-waste” põhimõtetel tehnikaid.
Mugavaks tegutsemiseks võtke palun kaasa põll.
Koolitus toimub Tartumaa toidusündmuste sarja Tirin raames. https://www.tartumaa.ee/arendus/toidupiirkond/tirin
Toidusündmuste sari Tirin on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 põhiprogrammi kuuluvast Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammist, korraldust toetavad Leader tegevusgrupid.
Ligipääsetavus
Korraldaja
Tartu Rakenduslik Kolledž
- Marju Hõbejärv-Särg, koolitusjuht
- 54290115
- [email protected]
- koolitused.voco.ee
Asukoht
Vabaduse puiestee 1, Tartu, Tartu maakond, Eesti