Liigu otse sisu juurde
8. - 29. veebr.

Eritoitlustamine ja eritoidud menüüs

14:00 - 19:00

Tartu linn | Tartu Rakenduslik Kolledž

  • koolitus
  • toit
Osta pilet 200 €

Koolitus toimub kuupäevadel 8.02, 15.02, 22.02 ja 29.02.2024

Info

Kaasaegsed toitumissoovitused ja nende rakendamine eeldab, et toitlustajad teavad ning oskavad valmistada tervislikku ja tasakaalustatud toitu ning oskavad arvestada toitumisalaste erivajadustega.

Toitumisterapeut Triin Muiste ja toitumisnõustaja Victoria Palusaar õpetavad sellel koolitusel nii üldisi tervisliku ja tasakaalustatud toitumise põhimõtteid kui ka east ja tervisest tulenevaid erinevaid toitumisvajadusi. Arutletakse toitumisharjumuste kujundamise ja muutmise üle ning kuidas olemasolevas infos orienteeruda. Tutvutakse levinumate terviseprobleemide ja toitumisalaste erivajadustega, et saada olulist infot toidutalumatuste ja- tundlikkuse kohta, toiduallergiatest ning eritoitumist vajavatest tervislikest seisunditest, toitumishäiretest. Samuti õpitakse koostama erimenüüsid, menüü kohandamist ning petutakse põhjalikumalt taimetoitluse teemadel. Loomulikult toimub ka köögis taimetoitude ja eritoitude valmistamise praktikum. Koolitusele ootame nii toitlustajaid, õpetajaid, toiduga seotud huviringide juhendajaid aga ka kõiki teisi, kellele toitumise teemad on südamelähedased.

Koolitus kuulub Tartumaa toidusündmuste sarja Tirin, mis on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 põhiprogrammi kuuluvast Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammist, korraldust toetavad Leader tegevusgrupid.

Ligipääsetavus

  • osaliselt ligipääsetav liikumispuudega inimestele
  • osaliselt ligipääsetav nägemispuudega inimestele
  • osaliselt ligipääsetav kuulmispuudega inimestele

Korraldaja

Tartu Rakenduslik Kolledž

Asukoht

Kopli 1, Tartu, Tartu maakond, Eesti

Vaata veel

Vaata kõiki